Vergroot het resultaat van Cryolipolyse met maar liefst 45%

NIEUW! De perfecte combinatie Cryolipolyse en Acoustic Wave Therapy (AWT)

Door de Coolshaping Cryolipolyse en AWT-shaping (shockwave) te combineren, bieden we een nieuwe vetvermindering methode aan die zijn weerga niet ken. Van ons mag je verwachten dat we niet over 1 nacht ijs gaan.  Verschillende studies tonen aan dat een intensieve, pijnloze shockwave therapie na een Cryolipolyse behandeling, niet alleen voor een verhoogd vetverlies zorgt, maar ook de lymfedrainage bevordert en de huid verstrakt.

Acoustic Wave Therapie (AWT) werkt op basis van akoestische golven. Door pulserende schokgolven worden vetcellen verbrijzeld en opgeruimd uit het lichaam. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en verbetert het de kwaliteit van het onderhuids bindweefsel. Hierdoor ontstaat er weer een gladde, stevige huid.

Studie methoden
Tien patiënten werden willekeurig toegewezen aan een van twee groepen: (A) voor Cryolipolyse in combinatie met AWT-shaping shockwave en de andere (B) voor een standaard Cryolipolyse behandeling met daarna een massage. Voor de groep die behandeld werd met AWT-shaping waren de instellingen: 16 Hz en 90 mJ voor 2500 pulsen. wat ongeveer 3 minuten duurt.

Resultaten
Zoals beschreven in de literatuur’. de Coolshaping behandelingen werden goed verdragen door de 10 proefpersonen. Er was minimaal ongemak bij het aanvankelijk toevoegen van de Acoustic Wave Therapie, aangezien het vergelijkbaar was met de massage.
Het gemiddelde vetreductiepercentage werd vervolgens uitgezet in een grafiek die superieure vetreductie liet zien met de combinatiebehandeling. 77% van de vetreductie in 8 weken werd bereikt op het niveau van 4 weken in groep A.

Conclusies
Het gebruik van wekelijkse Acoustic Wave Therapie als aanvulling op Cryolipolyse veroorzaakt vetreductie met tweemaal de normale snelheid voor de eerste keer 4 weken. Dit maakt Cryolipolyse-behandelingen volgens een maandelijks schema mogelijk en body shaping resultaten in de helft van de tijd.

Aandacht!

Naast onze missie om onbetaalbare technologische behandelingen beschikbaar te maken voor het grote publiek, hebben wij een duidelijke visie op hoe wij denken dat de klanten geholpen willen worden. Ons hele concept draait om AANDACHT.  Aandacht wanneer je een intake gesprek hebt. Aandacht wanneer je een keuze moet maken. Aandacht tijdens de behandeling zelf en aandacht tijdens een stukje nazorg. Dit is ons DNA omdat we vinden dat onze klant dit van ons mag verwachten.