Het verhaal achter

Coolshaping - kliniek

Welkom bij de Coolshaping kliniek.

Wij zijn Demi en Marja Fernandes. Ja het klopt, wij zijn moeder en dochter en beiden trotse eigenaars van de Coolshaping en EMSHAPE-NEO kliniek. Wij delen de passie om mensen beter in hun vel te laten zitten door middel van de allernieuwste technologieën. Zo helpen wij in onze Coolshaping kliniek honderden mensen met het verbeteren van hun body shape. Door onze wetenschappelijk bewezen cryolipolyse behandelingen worden vetcellen gereduceerd op gewenste zone(s).

Voor ons is het enorm van belang dat er geen enkele druk wordt ervaren om een behandeling af te nemen. Om deze reden informeren wij onze cliënten zo goed mogelijk tijdens het intakegesprek over de behandeling en de te verwachten resultaten. Door uitgebreid onderzoek te doen naar medische apparatuur met de beste kwaliteit voor een lagere prijs, kunnen wij onze behandelingen voor een eerlijke prijs aanbieden. 

Het kostenplaatje wordt vaak veroorzaakt door veel te dure medische apparatuur, te hoge vaste kosten, dure locaties en reclame.
Wij hebben besloten op zoek te gaan naar medische apparatuur waarmee we tegen lagere kosten dezelfde kwaliteit kunnen bieden als de grote spelers in de markt.

Na ruim een jaar onderzoek hebben we een Nederlandse leverancier met de juiste kwaliteit medische apparatuur gevonden. Als ik de resultaten bekijkt die wij bij onze klanten behalen is dit een goede keuze geweest. Inmiddels hebben we verschillende apparaten van deze leverancier staan.
Dit in combinatie met de samenwerking met United Beauty Clinics en de lage vaste kosten zorgt ervoor dat de Coolshaping-kliniek tegen veel lagere prijzen een professionele Cryolipolyse behandeling kan aanbieden, waardoor mijn passie om mensen te helpen beter in hun vel te zitten nu ook realiteit is geworden.

November 2021 hebben wij besloten een resultaat-garantie te bieden. Dit durven wij als enige kliniek aan omdat wij zien dat de resultaten geweldig zijn en onze cliënten het vertrouwen willen geven dat we hun ook kunnen helpen. Geen resultaat? Dan krijgt je het geld van de behandeling terug. 

Tot ziens in onze kliniek. 

Ons Team

Bij coolshaping-kliniek werken professionals die opgeleid zijn tot Cryoloog en gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van cryolipolyse-behandelingen. Onze Cryologen kunnen je als geen ander uitleggen hoe cryolipolyse werkt. Cliënten hebben vaak hoge verwachtingen van hun cosmetische ingreep. we willen niet dat ze achteraf teleurgesteld zijn; daarom zullen wij de zaken niet mooier voorstellen dan reëel is. Zodat duidelijk is welke resultaten je mag verwachten.

Demi

Specialisme:

 • Schoonheidsspecialist
 • Cryoloog
 • HI-EMT + RF
 • Laser & IPL
 • EMShape-neo

Marja

Specialisme:

 • Cryoloog
 • HI-EMT + RF
 • Laser & IPL
 • EMShape-neo

Jamie

Specialisme:

 • MSc
 • Cryoloog
 • HI-EMT + RF

Michelle

Specialisme:

 • Cryoloog
 • HI-EMT + RF
 • Laser & IPL

Cindy

Specialisme:

 • Schoonheidsspecialist
 • Cryoloog
 • HI-EMT + RF
 • Laser & IPL

Een voorstel rondje:

Demi Fernandes - Cryoloog

Mijn naam is Demi Fernandes de trotse eigenaresse van de Coolshaping-kliniek

Door vragen van klanten ben ik in aanraking gekomen met de coolsculpting – Cryolipolyse methodiek. Na een uitgebreid onderzoek ben ik tot de conclusie dat Cryolipolyse een
uitstekende methode is om risicoloos zonder operatie vet kwijt te raken en
het lichaam te vormen. Wij bewijzen iedere dag in onze kliniek dat wij mensen helpen om
beter in hun vel te zitten.

Marja Fernandes - Cryoloog

Mijn naam is Marja Fernandes

Tevreden zijn met je eigen lijf!

Altijd al bezig geweest met gezonde voeding, en beweging. Cryolipolyse van
coolshaping-kliniek is een logische volgende stap.
Demi en ik zijn na onderzoek op een
beurs in contact gekomen met de Cryolipolyse behandelingen.
We waren gelijk
enthousiast en zijn de opleiding Cryoloog gaan volgen.
Nu staat er een professioneel team
dat aandacht aan ieder klant geeft en ongelofelijke resultaten boekt. Het is een heerlijk 
gevoel zoveel mensen te kunnen helpen.

Jamie - Cryoloog

Mijn naam is Jamie

Ik help mensen graag om lekkerder in hun vel te zitten. Dat is dan ook de reden dat ik
psychologe ben geworden.
Toen Demi van Beauty and Care mij benaderde om naast mijn werk als psychologe, aan de slag te gaan met Coolshaping, was ik dan ook meteen enthousiast en ben direct de opleiding gaan volgen. Ik kom veel mensen tegen die niet helemaal tevreden zijn over hun uiterlijk. Coolshaping is een makkelijke en mooie manier om te zorgen dat iemand zich weer zelfverzekerder gaat voelen en dus lekkerder in zijn / haar vel gaat zitten. 

Michelle - Cryoloog

Mijn naam is Michelle

Na 11 jaar in de zelfde branche te hebben gewerkt kwam ik voor me zelf in aanraking met Cryolipolyse. Deze behandeling heeft mij zo goed geholpen en geïnspireerd dat ik besloten heb me om te laten scholen tot Cryoloog. Cryolipolyse is een fijne methodiek die effectief en snel werkt. Ik vind het mooi dat ik mensen mag begeleiden in hun proces en het geeft een fantastisch gevoel om hen te kunnen helpen met hun onzekerheden en probleem zone’s.

Cindy - Cryoloog

Mijn naam is Cindy

Naast bijna 25 jaar ervaring als schoonheidsspecialist, kasper en pedicuren was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Hierbij kwam Coolshaping kliniek op mijn pad. Nu werkzaam als cryoloog en bezig net de nieuwste technieken op gebied van hiudverstrakking en versteviging.

Het is erg dankbaar werk dat de klanten tevreden en gelukkig onze deuren verlaten, want dat is onze prioriteit nummer 1!