We begeleiden je van het eerste consult tot de laatste

stap 1

Plan een Intake

stap 2

Adviesgesprek

stap 3

De behandeling

stap 4

Nazorg

Stap 1

Plan een Intake consult

Maak een keuze voor een Intakegesprek van 30 minuten. Of plan een Intake gesprek met daarachter direct een behandeling.  

Stap 2

Intake consult

We starten altijd met een intake consult waarin we kijken of cryolipolyse geschikt is voor jou.

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het te behandelen gebied, welke probleemzones je hebt en  waar u zich het meeste aan ergert. Wij beoordelen of de behandeling realiseerbaar is en zullen dit ook eerlijk met je overleggen. Ook zullen wij foto’s maken, de contra-indicaties en het toestemmingsformulier met je doornemen en laten tekenen. Als de behandeling hier direct op volgt dien je in dit stadium de behandeling of kuur eerst te voldoen. Wordt de behandeling niet direct uitgevoerd dan wordt de behandeling in overleg ingepland.

coolshaping-kliniek Intake gesprek

De behandeling

Stap 3

Tijdens het intake consult zijn er foto’s van het te behandelen gebied gemaakt en is het toestemmingsformulier getekend. We zijn begonnen met het aftekenen van de te behandelen zone. Vervolgens wordt op de te behandelen zone ter bescherming tegen de kou een gelpad open. Dan starten we met het plaatsen van de vacuüm applicator, welke de vetlaag vacuüm zuigt, dan eerst met het verwarmen van de vetlaag zodat deze soepel wordt om daarna met het koelproces te starten. 

coolshaping-kliniek behandeling

Stap 4

Nazorg

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone public. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd en is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling.

De komende weken staat de specialist voor je klaar indien je nog vragen hebt. Na 7 weken neemt de specialist contact op met je op voor een controle en om te bespreken of de behandeling het gewenste resultaat heeft gegeven. 

coolshaping-kliniek na behandeling

Of neem contact op:06-18133207

Ma - Vr

Zaterdag

9:00 - 23:00 uur

9:00 - 17:00 uur