Cryolipolyse iets voor mij?

Cryo iets voor mij?

Cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. Cryolipolyse  is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. 

coolshaping-kliniek cryolipolyse

Cryo geschikt voor mij

  • Mannen en vrouw
  • BMI onder 33
  • 18 jaar of ouder

Cryo niet geschikt voor mij

  • BMI hoger dan 32
  • Donath-Landsteiner
  • Cryoglobulinemia
  • zwanger

BMI hoger dan 32

Bij een BMI hoger dan 32 is een behandeling vanwege gezondheidsredenen niet mogelijk. In dat geval is het verstandig om eerst nog zoveel gewicht te verliezen dat de BMI genoeg daalt. Hoe hoog jouw BMI is kan je als volg berekenen:  Je gewicht in kilo’s te delen door het kwadraat van je lichaamslengte in meters. Als je bijvoorbeeld 65 kilo weegt en je bent 1,70 meter lang, dan bereken je het BMI als volgt: 65 kilo / (1,70 x 1,70 meter) = 22,5. Wil je ondanks jouw te hoge BMI toch al meer weten over de Cryolipolyse-behandelingen? Dan ben je natuurlijk altijd welkom voor een kennismaking met onze specialisten. We vertellen je dan alvast wat de mogelijkheden kunnen zijn en wat je kunt doen om straks wel in aanmerking te komen voor
een behandeling.

Vet bevriezen + Gezonde keuzes = Mooi resultaat

Kies je voor vet bevriezen, dan raden wij je zeker ook een gezonde leefstijl aan. De vetcellen die bevroren worden, zullen definitief verdwijnen. Door ook na de behandeling gezonde keuzes te maken, zorg je ervoor dat jouw huid en lichaam in een goede conditie blijven. Tijdens of na de behandeling bespreken we daarom altijd de mogelijke gezonde keuzes die jij kunt maken om het verkregen resultaat zo mooi mogelijk te houden. Een dieet of extra afvallen is overigens niet nodig als je al een gezond gewicht hebt, niet voorafgaand maar ook niet na de behandeling!