Ons verhaal

Ons verhaal

Het verhaal achter coolshaping-kliniek

Welkom bij de Coolshaping-kliniek.nl in Oud Beijerland!

Wij zijn Demi en Marja Fernandes. Ja het klopt, wij zijn moeder en dochter en beiden trotse eigenaars van de Coolshaping en EMSHAPE-NEO kliniek. Wij delen de passie om mensen beter in hun vel te laten zitten door middel van de allernieuwste technologieën. Zo helpen wij in onze Coolshaping kliniek honderden mensen met het verbeteren van hun body shape. Door onze wetenschappelijk bewezen cryolipolyse behandelingen worden vetcellen gereduceerd op gewenste zone(s).

Voor ons is het enorm van belang dat er geen enkele druk wordt ervaren om een behandeling af te nemen. Om deze reden informeren wij onze cliënten zo goed mogelijk tijdens het intakegesprek over de behandeling en de te verwachten resultaten. Door uitgebreid onderzoek te doen naar medische apparatuur met de beste kwaliteit voor een lagere prijs, kunnen wij onze behandelingen voor een eerlijke prijs aanbieden.

Kostenplaatje

Dit kostenplaatje wordt veroorzaakt door veel te dure medische apparatuur, te hoge vaste kosten, dure locaties en reclame.
Wij hebben beslist op zoek te gaan naar medische apparatuur waarmee we, tegen lagere kosten, dezelfde kwaliteit kunnen bieden als de grote spelers in de markt. Na ruim een jaar onderzoek ben ik ervan overtuigd een Nederlandse leverancier met de juiste medische apparatuur gevonden te hebben.
Dit, in combinatie met lage vaste kosten, zorgt ervoor dat de Coolshaping-kliniek tegen veel lagere kosten een professionele Cryolipolyse behandeling kan aanbieden, waardoor onze passie om mensen te helpen om beter in hun vel te zitten nu ook letterlijk genomen kan worden.

Tot ziens in onze kliniek. 

WIJ ZIJN ZO OVERTUIGD VAN DE DOOR ONS BEHAALDE RESULTATEN DAT WIJ EEN RESULTAAT-GARANTIE BIEDEN. GEEN RESULTAAT? DAN KRIJGT U HET GELD VAN DE BEHANDELING TERUG.

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK