Resultaten

Resultaat en Resultaat-Garantie

Wij zijn zo overtuigd van de door ons behaalde resultaten dat wij vanaf november 2021 als enige Cryolipolyse kliniek een resultaat-garantie bieden. Dit omdat wij gemerkt hebben dat er toch nog veel mensen twijfelen of een Cryolipolyse behandeling ook voor hun werkt. Onze resultaten zijn zo goed dat wij durven te garanderen, dat indien de behandeling geen meetbaar verschil oplevert. De cliënt het bedrag voor de behandeling terugkrijg. Bij Coolshaping-kliniek draait alles om AANDACHT voor de klant, AANDACHT voor de behandeling en AANDACHT voor het resultaat.

Als je benieuwd bent wat een Cryolipolyse behandeling voor jou kan betekenen? Maakt dan gebruik van onze actie voor een gratis vrijblijvend intake gesprek te waarde van 95 euro. Tijdens dit intake gesprek wegen we de cliënt en meten we de te behandelen zone(s). Vervolgens geven wij aan waar we denken je te kunnen helpen en welk resultaat je mag verwachten. Jij bepaalt dan zonder enige druk van ons of en waar je behandeld wilt worden.

Hier onder laten we een aantal foto’s zien van mensen die een Cryolipolyse behandeling bij Coolshaping-kliniek hebben ondergaan. Bij iedere cliënt maken wij foto’s zodat je het resultaat van de behandeling zelf ook goed kan beoordelen.

Resultaat en Resultaat-GarantieVoor en na Foto's