Een gratis intake consultatie ter waarde van 95 euro

Plan een intake consult of behandel afspraak

Een gratis en vrijblijvend intake consult

Bij coolshaping-kliniek nemen wij de tijd om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alles draait immers om aandacht, Daarom bieden wij al onze klanten een gratis intake consultatie ter waarde van 95 euro

Tijdens het consult zal de behandelend specialist je uitleggen hoe de behandeling werkt, je gewicht en de omvang van de verschillende behandel zones meten en fotograferen, met je bespreken wat jouw wensen zijn en eerlijk en duidelijk advies geven wat je kan bereiken met een Cryolipolyse behandeling. Ook wanneer dit betekent dat we je niet kunnen helpen. Uiteindelijk neem jij zelf de beslissing of je een behandeling wil starten en welke zones je wil behandelen. Misschien wil je er nog over nadenken, ook dat is geen enkel probleem. Daarnaast zal de specialist met je bespreken hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor het door jouw gewenste resultaat.

WIJ ZIJN ZO OVERTUIGD VAN DE DOOR ONS BEHAALDE RESULTATEN DAT WIJ EEN RESULTAAT-GARANTIE BIEDEN. GEEN RESULTAAT? DAN KRIJGT U HET GELD VAN DE BEHANDELING TERUG.

Je kunt een gratis en vrijblijvend intake consult in onze online agenda in plannen of direct contact met ons op nemen. 

Aandacht

Voor ons is het van belang dat we je tijdens het intake consult goed uit kunnen leggen wat je kunt verwachten. Geen verkoopgesprek maar oprechte aandacht voor jou en jouw wensen. We starten met het wegen en meten, zodat we jouw BMI kunnen bepalen. Na overleg nemen we foto’s van de zone die je wilt behandelen. Beslis je om direct te behandelen dan tekenen we de zone af die behandeld dient te worden. De verkregen informatie gebruiken we de volgende behandeling om jouw progressie te meten. 

Wegen

Meten

Fotograferen

Aftekenen